+86-755-23739064(office)

Nowe produkty
    Ding Dong! Nadchodzą korzyści z popołudniowej herbaty Superpack
    2021-10-21

Długie siedzenie przed komputerem wpłynie na wydajność pracy, a także w pewnym stopniu na zdrowie fizyczne i psychiczne. Począwszy od tego tygodnia, 15:30-16:00 każdego popołudnia będzie popołudniową herbatą. W tym okresie nasz dział personalny przygotowywał owoce i słuchał muzyki. W wolnym czasie można uprawiać sport, rozciągać mięśnie i kości, łagodzić zmęczenie oraz relaksować ciało i umysł. Superpack życzy wszystkim szczęśliwej pracy i dobrego zdrowia.

Serdecznie świętuj 72. rocznicę narodzin wielkiej ojczyzny
    2021-09-30

1 października to urodziny wielkiej ojczyzny. Wszyscy pracownicy Superpakiet połączy się z mieszkańcami całego kraju, aby uczcić 72. rocznicę narodzin ojczyzny. Gratulujemy pomyślności ojczyzny, szczęścia ludzi, postępu nauki i techniki. Superpack będzie wspierał tworzenie w kraju społeczności ze wspólną przyszłością dla ludzkości oraz budowę jednego pasa i jednej drogi, dążenie do podnoszenia własnego poziomu technologicznego, energiczny rozwój produktywności i przyczynianie się do pokojowego rozwoju świata! Święto Narodowe: od 1 do 7 października.

Funkcjonariusze celni sprawdzają opakowanie baterii litowo-jonowych
    2021-09-24

Ze względu na wpływ Covid-19 Chiny stały się jedynym krajem na świecie, który może wyprodukować dużo towary normalnie. Ogromne zamówienia napływały do ​​Chin. Praca w godzinach nadliczbowych stała się powszechnym zjawiskiem wśród fabryk w Chinach. Według statystyk w pierwszej połowie 2021 r. łączna wartość importu i eksportu towarów w Chinach wyniosła 18,07 bln CNY, co stanowi wzrost o 27,1% w porównaniu z analogicznym okresem ubiegłego roku. Wśród nich eksport wynosi 9,85 bln CNY, co stanowi wzrost o 28,1%. W pierwszej połowie 2021 r. chiński roczny eksport towarów stanowił 16,2% całego świata. Jako największy na świecie eksporter akumulatorów litowo-jonowych, Chiny znajdują się pod ogromną presją gwałtownego wzrostu przewozów drogą morską i powietrzną. Ponieważ baterie litowo-jonowe należą do towarów niebezpiecznych klasy 9, urząd celny musi wydać „Przewóz towarów niebezpiecznych certyfikat identyfikacji opakowań” (w skrócie „Certyfikat DG”), zanim będą mogły być legalnie wyeksportowane. Zaostrzenie certyfikatu DG doprowadziło do opóźnienia wysyłki partii, co zmusiło Superpack do wynajęcia tymczasowego magazynu do przechowywania akumulatorów, jak większość towarów eksportowych Na szczęście Fenggang Customs zauważył te zjawiska i często sprawdzał ładunki zgodnie z bateria litowo-jonowa wymagania producenta. Rankiem 24 września 2021 r. urzędnicy Fenggang Customs ponownie sprawdzili opakowanie (do 41 modeli) w Superpacku. Po sprawdzeniu Superpack załadował akumulatory do kontenerów do wysyłki morskiej.

superpack przekazał 100 000 na rzecz federacji charytatywnej Henan z powodu powodzi
    2021-08-06

członkowie ratownictwa ewakuują niektórych mieszkańców miasta Weihui, prowincji Henan w środkowych Chinach, 27 lipca 2021 r. Dotknęło to około 13,3 miliona ludzi w 150 obszarach na poziomie powiatu. chociaż klęski żywiołowe są bezwzględne, na świecie jest miłość, większość ludzi, organizacji, zagranicznych Chińczyków z całego społeczeństwa zapewniła pomoc potrzebującym. superpakiet przekazał również 100 000 na rzecz federacji charytatywnej Henan po silnych burzach i powodziach

3 rocznica Superpack
    2021-07-19

W dniu 18 lipca 2021 roku obchodzimy naszą 3-letnią rocznicę i szukamy z powrotem z dumą do historii firmy pełnej sukcesu. Dzięki naszym pracownikom byliśmy w stanie rozwijać się w firmie jesteśmy dziś. My nie Dlatego lubią skorzystać z okazji, aby podziękować wszystkim naszym pracownikom, a także naszych klientów długoterminowych i partnerów ich zaangażowanie i cenne i zaufanie współpraca. Siepack CEO MR LI liczył następujący komentarz do pamiątek Superpack 3th Anniversary: ​​ " Mam wielkie uznanie dla naszych klientów, partnerów biznesowych, członków społeczności i różnych innych zainteresowanych stron, którzy wspierali Superpack Przez całą długą Historia. Superpack Nadal pokonał niezliczone wyzwania, nawet w obliczu niepewności i zawirowania, ponieważ przystąpił do zdobycia doświadczenia, uczyć się i rozwijają się w silniejszym firmie. W środowisku konkursu na rynku, nadal stoimy z wieloma wyzwaniami. będzie nadal umieszczać trwałość w rdzeniu naszego zarządzania, ponieważ przechodzą do obok naszych 3 Anniversary i starają się rozwijać w zrównoważonej firmie wraz ze społeczeństwem i klienci. "

pierwsza strona << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Ostatnia strona

Łącznie 11 strony

Prawa autorskie © Guangdong Superpack Technology Co., Ltd. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Czatuj teraz

Czat na żywo

Jeśli masz pytania lub sugestie, zostaw nam wiadomość, a my odpowiemy tak szybko, jak to możliwe!
zgadzam się